Lidhje

Ne Foto: Marshimi kunder abortit

Mijëra aktivistë anti-abortit u mblodhën në Uashington të premten, për një tubim vjetor kunder abortit që është elektrizuar këtë vit nga ndryshimet e pritshme nën administrimin e Donald Trump dhe Kongresit të udhëhequr nga republikanet.
Shih më tepër

Pro Life supporters gather at the Washington Monument to hear Vice President Mike Pence speak at the March for Life rally on Jan. 27, 2017 in Washington, DC.
1

Pro Life supporters gather at the Washington Monument to hear Vice President Mike Pence speak at the March for Life rally on Jan. 27, 2017 in Washington, DC.

Pro Life supporters gather at the Washington Monument to hear Vice President Mike Pence speak at the March for Life rally on Jan. 27, 2017 in Washington,DC.
2

Pro Life supporters gather at the Washington Monument to hear Vice President Mike Pence speak at the March for Life rally on Jan. 27, 2017 in Washington,DC.

Pro Life supporters gather at the Washington Monument to hear Vice President Mike Pence speak at the March for Life rally on Jan. 27, 2017 in Washington,DC.
3

Pro Life supporters gather at the Washington Monument to hear Vice President Mike Pence speak at the March for Life rally on Jan. 27, 2017 in Washington,DC.

Pro Life supporters gather at the Washington Monument to hear Vice President Mike Pence speak at the March for Life rally on Jan. 27, 2017 in Washington,DC.
4

Pro Life supporters gather at the Washington Monument to hear Vice President Mike Pence speak at the March for Life rally on Jan. 27, 2017 in Washington,DC.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG