Lidhje

Paris, vriten dy terroristë të dyshuar

Presidenti francez thotë se vendi i tij është në luftë me terrorizmin nga grupi Shtetit Islamik dhe dëshiron të ndërtojë një koalicion të gjerë

Shih më tepër

Riot police breaks down door of church in Saint Denis, near Paris, France on Nov. 18, 2015. (Photo: D. Schearf / VOA)
1

Riot police breaks down door of church in Saint Denis, near Paris, France on Nov. 18, 2015. (Photo: D. Schearf / VOA)

French police stand at the door of the Eglise Neuve church as they secure the area during an operation in Saint-Denis, near Paris, to catch fugitives from Friday night's deadly attacks in Paris, Nov. 18, 2015.
2

French police stand at the door of the Eglise Neuve church as they secure the area during an operation in Saint-Denis, near Paris, to catch fugitives from Friday night's deadly attacks in Paris, Nov. 18, 2015.

Crowd at standoff in Saint Denis, near Paris, where riot police and military were deployed during raid to find terror attack mastermind, Nov. 18, 2015. (Photo: D. Schearf / VOA)
3

Crowd at standoff in Saint Denis, near Paris, where riot police and military were deployed during raid to find terror attack mastermind, Nov. 18, 2015. (Photo: D. Schearf / VOA)

French special police forces secure the area as shots are exchanged in Saint-Denis, France, near Paris, during an operation to catch fugitives from Friday night's deadly attacks in the capital, Nov. 18, 2015.
4

French special police forces secure the area as shots are exchanged in Saint-Denis, France, near Paris, during an operation to catch fugitives from Friday night's deadly attacks in the capital, Nov. 18, 2015.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG