Lidhje

Vrajet masive në San Bernardino

Autoritetet në San Bernardino të Kalifonisë, konfirmuan identitetin e dy të dyshuarve për vrasjet masive të mërkurën në një agjenci të shërbimeve sociale ku u vranë 14 persona dhe u plagosën 17.
Shih më tepër

Police conduct a manhunt after gunmen opened fire on a holiday party in San Bernardino, California December 2, 2015.
1

Police conduct a manhunt after gunmen opened fire on a holiday party in San Bernardino, California December 2, 2015.

Law enforcement officials with armored vehicles search an area near where police stopped a suspect SUV.
2

Law enforcement officials with armored vehicles search an area near where police stopped a suspect SUV.

A heavily armed officer sets up a perimeter near the site of the shootings.
3

A heavily armed officer sets up a perimeter near the site of the shootings.

Police officers transport bystanders from the area.
4

Police officers transport bystanders from the area.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG