Lidhje

Media Arkivi

Lëvizja ndërkufitare Shqipëri-Mal i Zi


Në pikën kufitare Sukubinë-Muriqan është shtuar fluksi i turistëve dhe automjeteve në të dy krahët e kufirit midis Malit të Zi dhe Shqipërisë. Krahasuar me vitet e tjera, sivjet nuk ka pritje të gjata si pasojë e thjeshtëzimit të procedurave të kufirit.

XS
SM
MD
LG