Lidhje

Policia e Gjirokastrës publikon të dhënat e rendit për vitin 2011


Policia e Gjirokastrës publikon të dhënat e rendit për vitin 2011

Policia e Gjirokastrës publikoi të dhënat e këtij viti lidhur me situatën e rendit dhe sigurisë në zonat Jugore të Shqipërisë. Policia vlerëson se trafiku i lëndëve narkotike vazhdon të jetë forma më e përhapur kriminale. Policia foli për reduktim të ndjeshëm të trafikut të emigrantëve të paligjshëm ndërkohë që pikat kufitare njohën një ritëm të lartë të lëvizjes prej liberalizimit të vizave. Korrespondenti Raimond Kola njofton nga Gjirokastra

XS
SM
MD
LG