Lidhje

Media Arkivi

Ngërçi politik në parlamentin e Kosovës


Në Kosovë, qeveria dhe partitë opozitare vazhdojnë të kenë qëndrime të kundërta për mënyrën e zgjidhjes së krizës politike me të cilën po përballet vendi. Që nga 22 shtatori opozita ka bllokuar me mjete të ndryshme mbajtjen e seancave të parlamentit

XS
SM
MD
LG