Lidhje

Ndikimi i zhvillimeve politike në ekonomi


Në Kosovë, kanë kaluar më shumë se dy muaj që nga mbajtja e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare dhe krijimi i institucioneve të reja kësaj radhe po përballet me sfida të shumta.

XS
SM
MD
LG