Lidhje

Ruajtja e këngës popullore shkodrane


Në Shqipëri, studiuesit po bëjnë përpjekje për ruajtjen e këngës popullore shkodrane, një pasuri e kulturës kombëtare. Siç njofton korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, studiuesi Ferid Bala sapo ka promovuar një libër me titull, "Kënga dhe këngëtarët shkodranë", ku gjejnë pasqyrim vlerat e kësaj trashëgimie.

XS
SM
MD
LG