Lidhje

Prishtinë: Përfundon festivali i filmit dokumentar për të drejtat e njeriut


Prishtinë: Përfundon festivali i filmit dokumentar për të drejtat e njeriut

Në Kosovë, veprimtarët e të drejtave të njeriut thonë se gjendja e këtyre të drejtave pasqyron situatën politike dhe ekonomike të Kosovës dhe ajo nuk dallon shumë nga vendet e rajonit. Por përpjekja për përmirsëimin e situatës, sipas tyre bëhet më e vështirë nga ekzistenca e disa strukturave të pushtetit. Këto komente u bënë në përfundim të një festivali të filmit dokumentar i cili synon të nxisë jo vetëm mbrojtjen e të drejtave të njeriut por edhe debatet rreth tyre.

XS
SM
MD
LG