Lidhje

Prishtinë, protestë kundër korrupsionit


Në Prishtinë, qindra qytetarë morën pjesë në një protestë kundër korrupsionit.

Protesta filloi me kundërshtimin e faturave të energjisë elektrike dhe akuzat ndaj Korporatës Energjetike të Kosovës për rritje artificiale të vlerës së faturave.

Autoritetet thonë se po marrin masa për të shmangur çdo dëmtim të interesave të qytetarëve, ndërsa bëjnë thirrje për zgjidhje të çështjeve në rrugë institucionale.

XS
SM
MD
LG