Lidhje

Problematike dhe jo transparente privatizimet e bëra në Komunën e Ulqinit


Problematike dhe jo transparente privatizimet e bëra në Komunën e Ulqinit
Problematike dhe jo transparente privatizimet e bëra në Komunën e Ulqinit

Perfaqesuesit politike, shoqatat joqeveritare dhe analistet ekonomike e cilesojne si problematike dhe jo transparente privatizimet e bera viteve te fundit ne Komunen e Ulqinit. Ata gjithashtu vleresojne se ky proces u zhvillua ne menyre te gabuar duke shkaktuar pasoja te medha ekonomiko-sociale per qytetaret e Ulqinit. Deputetet shqiptare e shohin te nevojshme fillimin e nje dialogu te mirfillte midis pushtetit qendror dhe atij vendor ne kordinimin dhe realizimin e procesit te privatizimit ne Komunen e Ulqinit.

XS
SM
MD
LG