Lidhje

Shkollat profesionale në Shkodër


Shkollat e mesme profesionale në Shkodër
please wait

No media source currently available

0:00 0:05:25 0:00

Në Shqipëri, tregu i punës po ndryshon me shpejtësi duke u orientuar drejt punëtorëve të kualifikuar dhe teknikëve të mesëm të profesioneve të përditëshme. Në Shkodër gjenden një numër shkollash të mesme profesionale, ku përgatiten në profesione të ndryshme nxënës nga të katër Qarqet Veriore të vendit. Megjithëse me një traditë të gjatë, një pjesë prej këtyre shkollave profesionale, gjatë 25 viteve të fundit, kanë shkuar drejt degradimit për shkak të mugesës së interesimit dhe investimeve, ndërkohë që vetëm disa prej tyre kanë mundur ti qendrojnë zhvillimeve të ekonomisë se tregut.

Shkollat e mesme profesionale në Shkodër
please wait

No media source currently available

0:00 0:05:25 0:00

XS
SM
MD
LG