Lidhje

Media Arkivi

Shkollat e mesme profesionale në Shkodër


Në Shqipëri, tregu i punës po ndryshon me shpejtësi duke u orientuar drejt punëtorëve të kualifikuar dhe teknikëve të mesëm të profesioneve të përditëshme.

XS
SM
MD
LG