Lidhje

Kontributi i programeve arsimore amerikane në Kosovë

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, disa studentë kanë përfunduar studimet në Shtetet e Bashkuara, si pjesë e programeve të ndryshme të financuara nga Departamenti i Shtetit. Në fjalimin e tij gjatë vizitës në Kosovë, Sekretari Amerikan i Shtetit John Kerry foli mes të tjerash edhe për rëndësinë e programeve të shkëmbimit. Korrespondenti ynë në Prishtinë, Leonat Shehu ka zhvilluar një bisedë me dy ish-studentë në Shtetet e Bashkuara, Nora Latifi Jashari dhe Avni Bytyçi, lidhur me përvojat dhe përfitimet e tyre nga këto programe.

XS
SM
MD
LG