Lidhje

Projektet që cënojnë trashëgiminë kulturore shqiptare

  • Raimond Kola

Në Shqipëri, disa projekte që cënojnë vlera të trashëgimisë kulturore kanë shkaktuar kohët e fundit reagime të forta sidomos nga organizata të shoqërisë civile. Por studiues dhe arkitektë vlerësojnë se projektet duhet të këshillohen me nivele profesionale dhe me komunitetet përpara se të zbatohen.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG