Lidhje

Promovohet botimi kushtuar trashëgimisë kulturore të Shkodrës


Promovohet botimi kushtuar trashëgimisë kulturore të Shkodrës

Në Shkodër u promovua sot numri i trete i revistes "Art dhe Trashegimi" që i kushtohet këtij qyteti. Revista është një bashkëpunim mes Qendrës së Studimeve Albanologjike dhe Shoqates franko-shqiptare "Argjiro" me mbeshtetjen e UNESCO-s. Revista "Art dhe Tradhegimi" synon te promovoje trashëgiminë kulturore dhe historike te qyteteve shqiptare.

XS
SM
MD
LG