Lidhje

Ditari

Protesta kundër devijimit të Radikës dhe Vjosës


Në Tiranë, Aleanca kundër Devijimit të Lumenjve Radika dhe Vjosa i kërkoi qeverisë shqiptare që të kundërshtojë projektet e qeverive greke dhe maqedonase në këtë fushë, sepse janë në dëm të Shqipërisë.

Episodet

Shiko gjithë episodet
XS
SM
MD
LG