Lidhje

Tetovë: Protestë kundër ndotjes së ajrit


Një numër protestuesish u mblodhën sot në qendër të Tetovës për të shfaqur indinjatën kundër ndotjes së ajrit nga fabrikat dhe ndotësit e tjerë. Tetova, sipas autoriteteve që bëjnë matjen e ndotjes, është qyteti me shkallën më të lartë të ndotjes; përkatësisht mbi pesë herë më të lartë se sa standardet e lejuara.
XS
SM
MD
LG