Lidhje

Puka, një ndër zonat më të varfëra

  • Pëllumb Sulo

Puka është një nga zonat më të varfëra të Shqipërisë. Kryetari i bashkisë, Gjon Gjonaj, thotë se, për shkak të nivelit të lartë të varfërisë dhe papunësisë, më shumë se 500 familje trajtohen me ndihmë ekonomike mujore nga shteti.

XS
SM
MD
LG