Lidhje

Pushteti lokal pas zgjedhjeve të 8 majit

  • Raimond Kola

Pushteti lokal pas zgjedhjeve të 8 majit

Vonesa e ndryshimeve në Bashkitë dhe Komunat pas zgjedhjeve vendore po sjell probleme në Jug të Shqipërisë. Në Sarandë problemet më të mëdha vihen re me ndërtimet e paligjshme, por edhe me mbarëvajtjen e sezonit turistik. Zyrtarët thonë se javën e ardhshme do të fillojnë takimet për paraqitjen e drejtuesve të rinj të njësive vendore.

XS
SM
MD
LG