Lidhje

Qarku i Vlorës, strategjia e zhvillimit mbështetet kryesisht tek sektori i turizmit


Qarku i Vlorës sapo ka miratuar një strategji të zhvillimit për vitet e ardhshme , e cila mbështetet kryesisht tek sektori i turizmit. Zhvillimi i hotelerisë dhe mundësive turistike synohet te nxitet me projekte zhvillimi që përfshijnë Vlorën dhe Sarandën. Por në zonën bregdetare ndërtimet pa kriter vazhdojnë të përbëjnë një kërcënim për ardhmërinë e turizmit. Javët e fundit disa ndërtime janë prishur nga autoritetet pas vendimeve të njësive vendore.

XS
SM
MD
LG