Lidhje

Qendra operative e emergjencave civile në Prefekturën e Shkodrës


Qendra operative e emergjencave civile në Prefekturën e Shkodrës

Me mbështetjen e Bankës Botërore, në Shqipëri janë ngritur 4 Qendra të Emergjencave Civile, dy prej të cilave në Prefekturën e Shkodrës dhe atë të Lezhës. Keto qendra synojnë t'i paraprijnë situatave të fatkeqësive natyrore, duke vënë në gatishmëri strukturat e emergjencave civile.

XS
SM
MD
LG