Lidhje

Qeveria dhe opozita komentojnë rreth deklaratës së BE-së

  • Armand Mero
  • Zëri Amerikës

Qeveria dhe opozita komentojnë rreth deklaratës së BE-së

Në Tiranë si qeveria ashtu dhe opozita përshëndetën përfundimet e djeshme të Këshillit të Ministrave të Jashtëm të Bashkimit Europian mbi situatën politikë në Shqipëri. Ndërsa qeveria përsëriti se kuadri ligjor i vendit mundëson transparencën, opozita fajësoi kryeministrin, i cili sipas kryetarit socialist Edi Rama, po vonon arritjen e një marrëveshjeje kompromisi.

XS
SM
MD
LG