Lidhje

Rama në Preshevë

Kryeministri shqiptar Edi Rama, takohet me shqiptarë etnikë që u mblodhën për ta mirëpritur atë në qytetin e Preshevës, Serbi, e martë, nëntor 11, 2014. Rama mbërriti për një vizitë zyrtare dy-ditore në Serbi, e para nga një lider shqiptar në 68 vjet, dhe tha se të dy vendet duhet të kapërcejnë një të kaluar të trazuar dhe të punojnë drejt anëtarësimit në BE
Shih më tepër

Celebrations for the Albanian Prime Minister Edi Rama in Presevo
1

Celebrations for the Albanian Prime Minister Edi Rama in Presevo

Citizens over painted black billboards Albanian Prime Minister Edi Rama in Presevo
2

Citizens over painted black billboards Albanian Prime Minister Edi Rama in Presevo

Celebrations for the Albanian Prime Minister Edi Rama in Presevo
3

Celebrations for the Albanian Prime Minister Edi Rama in Presevo

Serbia - Albanian Prime Minister Edi Rama in Presevo, 11 November 2014
4

Serbia - Albanian Prime Minister Edi Rama in Presevo, 11 November 2014

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG