Lidhje

Banorët e Kosovës të pakënaqur me drejtimin politik dhe ekonomik


Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara publikoi sot një raport të mbështetur mbi mendimet e qytetarëve të Kosovës lidhur me gjendjen në vend. Sipas raportit, shumica e qytetarëve janë shprehur të pakënaqur me orientimin politik të Kosovës, ndërsa shkalla e pakënaqësisë është edhe më e lartë për orientimin ekonomik të vendit.

XS
SM
MD
LG