Lidhje

Trafiku i refugjatëve në kufirin Shqipëri-Greqi


Në kufirin shqiptaro grek trafiku i refugjatëve të paligjshëm po rritet dhe po shoqërohet edhe me viktima. Moti i keq po e bën edhe më të rrezikshëm udhëtimin e dhjetëra refugjatëve mes të cilëve edhe gra dhe fëmijë. Policia kufitare shqiptare ka pak mjete në dispozicion për ta përballuar këtë trafik ndërsa në anën greke të kufirit refugjatët nuk pengohen nga autoritet policore në udhëtimin drejt Shqipërisë.
XS
SM
MD
LG