Lidhje

Rëndohet situata në veriun e Shqipërisë për shkak të motit


Rëndohet situata në veriun e Shqipërisë për shkak të motit

Në zonën Veriore të Shqipërisë vazhdon të përkeqësohet situata për shkak të borës, temperaturave të ulëta dhe erërave të forta, që kanë bërë të pakalueshme thuajse të gjitha rrugët rurale dhe një pjesë të akseve nacionale. Nga komunat e largëta malore vazhdojnë të njoftohen raste të emergjencave shendetësore, ndërkohë që helikopterët dhe mjetet e rënda të policisë e kanë të pamundur të shkojnë në vendin e ngjarjes. Gjatë natës së kaluar dhe ditës së sotme ka patur edhe ndërprerje të energjisë elektrike.

XS
SM
MD
LG