Lidhje

Rezervati natyror i Velipojës

  • Pëllumb Sulo

Pjesë e zonave të mbrojtura në Shqipëri është edhe Rezervati Natyror i Velipojës, i cili gjatë periudhës së komunizmit ishte zonë rreptësisht e ndaluar. Vitet e fundit, rezervati është kthyer në një zonë të vizitueshme për argëtimin e pushuesve, dhe për njohjen e tyre me vlerat dhe pasurinë e biodiversitetit të tij natyror.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG