Lidhje

Trazira në Baltimore

Protestuesit e dhunshëm e zhytën në kaos një pjesë të qytetit Baltimore të hënën, duke djegur një farmaci, duke u vënë zjarrin makinave të policisë dhe duke hedhur tulla në drejtim të policëve. Trazirat filluan vetëm pak orë pas funeralit të afrikano-amerikanit 25-vjeçar Freddie Gray, i cili vdiq nga një dëmtim ende i pashpjegueshëm i shtyllës kurrizore, gjatë kohës që ndodhej nën arrest policor në fillim të këtij muaji.

Shih më tepër

A police vehicle burns during unrest following the funeral of Freddie Gray in Baltimore, April 27, 2015.
1

A police vehicle burns during unrest following the funeral of Freddie Gray in Baltimore, April 27, 2015.

People stand outside the burned community center and apartments across the street from the Southern Baptist Church in Baltimore, Maryland April 28, 2015.
2

People stand outside the burned community center and apartments across the street from the Southern Baptist Church in Baltimore, Maryland April 28, 2015.

Baltimore mayor Stephanie Rawlings-Blake tours Pennsylvania avenue as Maryland State Police stand guard in Baltimore, Maryland April 28, 2015.
3

Baltimore mayor Stephanie Rawlings-Blake tours Pennsylvania avenue as Maryland State Police stand guard in Baltimore, Maryland April 28, 2015.

 Jerald Miller helps clean up debris from a CVS pharmacy that was set on fire yesterday during rioting after the funeral of Freddie Gray, on April 28, 2015 in Baltimore, Maryland.
4

Jerald Miller helps clean up debris from a CVS pharmacy that was set on fire yesterday during rioting after the funeral of Freddie Gray, on April 28, 2015 in Baltimore, Maryland.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG