Lidhje

Brexit dhe vështirësitë për largimin

British Prime Minister Theresa May suffered a setback Tuesday when Britain’s supreme court ruled the government needs Parliament’s approval to begin the process of leaving the European Union.
Shih më tepër

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG