Lidhje

Një udhëtim në Rrugën Durrës-Kukës-Morinë

  • Pëllumb Sulo

Një udhëtim në Rrugën Durrës-Kukës-Morinë

Rruga Durrës-Kukës-Morinë, e njohur tashmë si Rruga e Kombit, është shndërruar muajt e fundit në një nga arteriet më të dashura dhe më të sigurta për shqiptarët si në Shqipëri edhe në Kosovë. Që nga hapja, më shumë se një vit më parë, mendohet se këtë rrugë e kanë përshkuar rreth 2 milion udhëtarë. Ndërkohë, në njërin prej dy tuneleve të Kalimashit si dhe në disa segmente të kësaj rruge vazhdojne punimet që duket se janë të vonuara.

XS
SM
MD
LG