Lidhje

Rusia përgatitet për Olimpiket e Soçit

Soçi është qendra më e madhe e ndërtimit në Evropë me 100,000 punëtor dhe 500 kompani që punojnë pa pushim

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG