Lidhje

Mal i Zi: Një fond i veçantë për kulturat e pakicave


Fondi i Pakicave në Malin e Zi
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:15 0:00

Në Mal të Zi prej disa vitesh vepron Fondi i Pakicave, i cili mbështet zhvillimin dhe afirmimin e kulturës së pakicave në këtë vend. Fondin e Pakicave e themeloi Qeveria e Malit të Zi dhe cilësohet si i vetmi institucion që mbron identitetin kombëtar, kulturor, gjuhësor dhe fetar të pakicave që jetojnë në Malin e Zi. Në këtë kuadër edhe pakica shqiptare në Malin e Zi përfiton fonde të konsiderueshme në mbrojtjen dhe afirmimin e kulturës kombëtare.

Fondi i Pakicave në Malin e Zi
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:15 0:00

XS
SM
MD
LG