Lidhje

Serbët paralajmërojnë kundërshtimin e planeve të Prishtinës për vendosjen e doganierëve

  • Leonat Shehu
  • Prishtinë

Serbët paralajmërojnë kundërshtimin e planeve të Prishtinës për vendosjen e doganierëve

Përfaqësuesit e serbëve në veriun e Kosovës dhe autoritetet e Beogradit paralajmërojnë kundërshtimin e planeve të Prishtinës për vendosjen e doganierëve në vendkalimet kufitare me Serbinë.

Ata thanë se do të mbyllin të gjitha rrugët që çojnë në veri, nëse Prishtina ngul këmbë për realizimin e planit që më 16 qershor të fillojë zbatimi i marrëveshjes ndërmjet Kosovës dhe Serbisë për njohjen e vulave doganore.

XS
SM
MD
LG