Lidhje

Franca mbyll kufijtë, mbi 100 të vrarë në Paris

Shpërthime, shkëmbime zjarri dhe viktima të shumta në Paris. Vetëm në sallën e koncerteve Bataclan, në qendër të qytetit, njoftohet se ka patur mbi 100 viktima
Shih më tepër

Estádio de França recebia o jogo França vs Alemanha quando explodiu pelo menos uma bomba muito próximo ao estádio
1

Estádio de França recebia o jogo França vs Alemanha quando explodiu pelo menos uma bomba muito próximo ao estádio

Equipa médica junto das vítimas de tiroteio no restaurante Petit Cambodge, Paris, Nov. 13, 2015.
2

Equipa médica junto das vítimas de tiroteio no restaurante Petit Cambodge, Paris, Nov. 13, 2015.

Corpos das vítimas do ataque ao restaurante Petit Cambodge no passeio, Nov. 13, 2015.
3

Corpos das vítimas do ataque ao restaurante Petit Cambodge no passeio, Nov. 13, 2015.

Mapa da área da cidade de Paris onde aconteceram os ataques
4

Mapa da área da cidade de Paris onde aconteceram os ataques

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG