Lidhje

Media Arkivi

Sfidat për sigurinë e Kosovës


Në një raport të Qendrës për Studime mbi Sigurinë thuhet se 70 për qind e qytetarëve të Kosovës mendojnë se papunësia dhe situata ekonomike mund të kërcënojnë sigurinë e vendit.

XS
SM
MD
LG