Lidhje

Media Arkivi

SHBA mbështet arsimin dhe shëndetësinë në Shqipëri


Pjesëtarë të Gardës Kombëtare të New Jersey-t, New York-ut dhe Korpusit Amerikan të Paqes, morrën pjesë në një mision humanitar në Bashkinë e re të Vaut të Dejës, duke rikonstruktuar shkollën e mesme dhe qendrën shendetësore.

XS
SM
MD
LG