Lidhje

SHBA: Blerësit e minutës së fundit dynden nëpër dyqane

  • Zëri Amerikës

SHBA: Blerësit e minutës së fundit dynden nëpër dyqane

Qendra komerciale Queens Center në Nju Jork është një nga qendrat që qëndrojnë hapur 24 orë pa pushim para Krishtlindjeve.

Blerësit e minutës së fundit dynden nëpër dyqane sot për të marrë dhuratat për të afërmit dhe miqtë, përpara se të jetë shumë vonë.

Në fakt sot 24 milion amerikanë do të dalin në dyqane për të përfunduar pazaret e Krishtlindjes. Dhe dyqanet e dinë këtë fakt kështu që mundohen të tundojnë sa më shumë blerësit.

Megjithatë deri sonte janë dyqanet ato që kanë avantazh në çmim pasi pas krishlindjeve ofertat janë edhe më të mëdha.

Por në disavantazh janë ata që kanë pritur deri në minutën e fundit për të blerë dhuratën e duhur por që nuk mund ta gjejnë më atë nëpër dyqane.

XS
SM
MD
LG