Lidhje

SHBA: Rritet sektori i shërbimit


Ritmi i rritjes në sektorin më të madh të ekonomisë amerikane, u përshpejtua në korrik.

Raporti i sotëm i një organizate biznesi tregon se sektori i shërbimeve u zgjerua më shpejt nga ç’kishin parashikuar shumë ekonomistë.

Sektori i shërbimeve mbulon pjesën më të madhr të forcës së punës, përfshirë shitje-blerjet, kujdesin shëndetësor, shërbimet financiare dhe fusha të tjera.

Sipas Institutit për Menaxhimin e Ofertës, sektori i shërbimeve u rrit me afro katër për qind duke kapur shifrën 56 për qind.

Çdo shifër që kalon mbi 50 për qind, është tregues rritjeje.
XS
SM
MD
LG