Lidhje

Shkodër, dëshmi të objekteve të etnografisë


Shkodër, dëshmi të objekteve të etnografisë

Shkodra ka një traditë të pasur në fushën zejeve dhe kostumeve kombëtare. Në fondet e Muzeut të këtij qyteti ruhen objekte të traditës, por, sipas specialistëve të muzeut, për shkak të mjediseve të kufizuara, vetëm një pjesë e vogël prej tyre ka qenë e mundur të ekspozohen.

XS
SM
MD
LG