Lidhje

Shkodër: Ekspozitë që synon të nxisë riciklimin e mbeturinave


Shkodër: Ekspozitë që synon të nxisë riciklimin e mbeturinave

Në qytetin e Shkodrës është hapur këto ditë një ekspozitë e veçantë e titulluar "Art nga riciklimi", një përpjekje kjo e Qendrës së gruas "Hapat e lehtë" për të nxitur qytetarët dhe vetë pushtetin vendor mbi rendësinë e mbledhjes së diferencuar të mbeturinave dhe riciklimin e tyre. Prej afër një viti, Bashkia e Shkodrës po zbaton një program të ri për grumbullimin e diferencuar të mbeturinave por, megjithë përpjekjet, ende nuk është mundësuar riciklimi i tyre.

XS
SM
MD
LG