Lidhje

Përpjekje për parandalimin e përmbytjeve


Në Zonën e Nënshkodrës, një grup me specialiste nga Bordi i Kullimit dhe Prefektura e Shkodrës po inspektojnë gjendjen e sistemit mbrojtës të argjinaturave, në përpjekje për të marrë masa për parandalimin e përmbytjeve . Specialistët kanë vërejtuar probleme në disa segmente të argjinaturave, ndërkohë që tërhoqën vemendjen për një kontrolli të vazhdueshëm në lidhje me efektikvitetin e investimeve që realizohen në Nënshkodër, zone kjo e përmbytur disa herë gjatë tre viteve të fundit.

XS
SM
MD
LG