Lidhje

Shkodër, "Karvani i Bereqetit"


Albania Whirling Dervish

Nga Bashkia "Bajram Pasha" e Stambollit është nisur në drejtim të vendeve të rajonit të Ballkanit "Karvani i Bereqetit", i cili gjatë muajit të Ramazanit, përcjell mesazhe paqeje dhe vëllazërimi mes popujve. Mbrëmë, "Karvani i Bereqetit" arriti në qytetin e Shkodrës, ku për të dhjetin vit rradhazi shtroi një iftar për besimtarët muslimanë. Pas Shkodrës, "Karvani i Bereqetit" do të udhëtojë në drejtim të Kosovës dhe vendeve te tjera te rajonit.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG