Lidhje

Mbahet në Shkodër konferenca "Letërsia si vend kujtese"

  • Pëllumb Sulo

Në Shkodër u mbajt konferenca dy ditore "Letërsia si vend kujtese", organizuar nga Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë. Konferenca solli në vëmendje letërsinë e burgjeve, martirizimit dhe persekutimit gjatë regjimit komunist.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG