Lidhje

Media Arkivi

Ndihma për personat me aftësi të kufizuara në Shkodër


Një program i përbashkët, mes një shoqate shqiptare dhe një tjetre nga Norvegjia, ka mundësuar paisjen me karroca me bateri për një numër të madh përsonash me aftësi të kufizuara në Qarkun e Shkodrës.

XS
SM
MD
LG