Lidhje

Media Arkivi

Paraqitet plani kombëtar për planifikimin e territorit


Plani i Përgjithshëm Kombëtar "Shqipëria 2030", i hartuar nga Agjencia Kombëtare e Planifikimit të Territorit dhe Ministria e Zhvillimit Urban, pritet t’i shërbejë zhvillimit të qëndrueshëm territorial, ekonomik, social dhe mjedisor të Shqipërisë gjatë 15 viteve të ardhshme.

XS
SM
MD
LG