Lidhje

Tradita e biçikletave në Shkodër

  • Pëllumb Sulo

Shkodra është qyteti me traditën më të hershme në Shqipëri për përdorimin e biçikletave, një traditë që vazhdon të ruhet edhe në ditët e sotme. Pjesa më e madhe e famljeve kanë më shumë se një biçikletë, të cilën e përdorin për lëvizje dhe shëtitje. Por, Shkodra ka edhe një traditë të sukseshme në çiklizëm, atje janë zhvilluar garat e para në Shqipëri dhe qyteti ka një numër të madh kampionësh në këtë sport.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG