Lidhje

Ahengu Shkodran në ditën e trashëgimisë kulturore

  • Pëllumb Sulo

Ahengu Shkodran është propozuar nga institucionet shqiptare për t'u shpallur nga UNESCO si pjesë e pasurisë botërore

Në ditën kombëtare të trashigimisë kulturore, më 26 shtator, në qytetin e Shkodrës u zhvillua një veprimtari kushtuar Ahengut Shkodran, si pjesë e vyer e trashigimisë kulturore kombëtare. Ahengu Shkodran është propozuar nga institucionet shqiptare për t'u shpallur nga UNESCO si pjesë e pasurisë botërore. Në veprimtarinë që u zhvillua me bashkëpunimin e Bashkisë së Shkodrës dhe asaj të Gjakovës, merrnin pjesë edhe këngëtarët e njohur të Ahengut Shkodran, Bik Ndoja dhe Ismet Peja.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG