Lidhje

Ekspozitë me motive nga legjendat shqiptare


Skulptori i njohur nga Kosova, me banim në Austri, Destan Gashi, ka hapur në Shkodër ekspozitën "Legjenda e Rozafës dhe histori të tjera në gur". Skulptori Gashi thotë se, gjithnjë e më shumë, atë po e tërheqin motivet kombëtare, si një nevojë për ta njohur botën me shpirtin shqiptar.
XS
SM
MD
LG