Lidhje

Partitë e vogla në fushatë


albania campaign
albania campaign

Partitë e vogla kanë ndeshur në vështirësi për shkak të mundësive dhe hapësirave të pakta për të paraqitur programet e tyre

Ndërkohë që fushata elektorale për zgjedhjet e reja parlamentare në Shqipëri po mbizotërohet nga forcat kryesore politike, partitë e vogla, që i janë bashkuar dy koalicioneve zgjedhore, kanë ndeshur në vështirësi për shkak të mundësive dhe hapësirave të pakta për të paraqitur programet e tyre elektorale përpara zgjedhësve.
XS
SM
MD
LG